18:00

Mölnlycke IF

Referat: Älvängens IK/Lödöse Nygård IK Vit - Mölnlycke IF

Efter en ny framflyttad match skulle bara en match spelas denna helg och det väntade tufft motstånd på Älvevi gräs.
Men tjejerna var taggade denna kväll och det var full sula direkt från start denna match, det var nästan förvånande när 2-0 kom upp på tavlan. Men direkt efteråt kom en reducering och så var det match igen. Matchen präglades av tufft spel och märkligt nog drabbades ÄIK av de flesta frisparkarna emot. I slutet av första halvlek kom ett viktigt 3-1 mål och nu kändes det aningen tryggare inför andra halvlek. Andra halvlek ser ut som den första där det är mest ÄIK och efter en kvart kommer även 4-1 och spiken i kistan trodde man. Men efter att Mölnlycke reducerat två gånger med 10 minuter kvar var det oroligt, skulle den är säkra segern kastas bort. Men med minuter kvar kommer det förlösande 5-3 målet som även blir slutresultatet.
En härlig lagseger där samtliga drog sitt strå till stacken. Extra kul med ett hörnmål som vi tränat på i veckan, då Alma nickade in Daniellas hörna.

1-0 Daniella Susa assist Olivia Leyonlund
2-0 Alma Lundqvist assist Daniella Susa
3-1 Daniella Barisa assist Alma Lundqvist
4-1 Alma Lundqvist assist Daniella Barisa
5-3 Daniella Susa assist